18 Ekim 2009 Pazar

Seksi Şarkılar

Bugün Milliyet'in Cumartesi ekinde gözüme çarpan bir başka konu da Mehmet Tez'in eğlenceli köşe yazısı oldu. Yeri gelmişken, kendisini ailece (!) severek izlediğimizi belirtmek isterim. Cumartesileri gazete keyfi Mehmet Tez ile bir başka güzel : )) Abarttığımı düşünenler olabilir ama gerçekten onun sayesinde, her hafta ipod'a yüklenecek yeni şarkılar listesi yapabiliyorum. (üstelik bu liste çok farklı ülkelerin, daha evvel adını hiç duymadığım ama tam da müzik zevkime uyan yeni gruplarlarıyla dolabiliyor.)

Neyse, konuya dönecek olursa; kendisi yazısında; güne başlarken, duş alırken, yağmur yağarken vb. durumlarda dinlenecek şarkılar hakkında konuşulduğunu ve bu noktadan hareketle seksi şarkıların neler olabileceği üzerine düşündüğünden bahsediyor. Hatta kendi web sitesinde de twitter'daki takipçilerden gelen önerilerle bir liste oluşturmuş ve tamamını bizlere sunmuş, ilgisini çekenler için buradan buyrun.


Eh bu yazı bu kadar ilgimi çektiğine göre, yine bir top 5 oluşturmak şart oldu.



5. Photek - Lost Blue Heaven

4. Depeche Mode - I Feel You

3. Yansımalar - Bab-ı Esrar

2. Massive Attack - Inertia Creeps

1. Depeche Mode - In your Room




(P.S : Olur da Mehmet Tez, tesadüfen bloguma denk geliverirse bu son cümle ona gitsin: "eğlenceli gözlemlerin, akılda tutulası albüm önerilerin kısacası keyifli yazıların için teşekkür" :) )

4 yorum:

  1. Intertia Creeps :) Kesinlikle. Ayrica bonus olarak Chirs Isaak - Wicked Games.

    YanıtlaSil
  2. wicked games'in seksiliğine katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. 1 numara için seçtiğin şarkıya şaşırdım. ben onu hep böyle aşkına tutsak modu on diye düşünmüştüm. yani seksapelden çok o aklıma geliyo. artık in your room'a eskisi gibi bakamicam :P

    YanıtlaSil
  4. Putumayo - Samba Bossa Nova albümünü
    ve Erotic Lounge serilerini öneririm...aslında liste uzun da ömür yetmez :)
    senin 1 numaran için http://deu81.deviantart.com/art/a-room-121881731 :)

    YanıtlaSil