8 Mart 2009 Pazar

Carrie,Miranda,Samantha ve Charlotte ile 5 çayına gittim, geliyorum


İşte msnime böyle bir ileti yazarak, away olmayı isterdim :) Geç kalınmış sex and the city serüvenimi, geçen haftalar içinde tamamladım. Kaç senelik bu diziyi, hep aradan aradan tv'de denk geldikçe izlemiş, hiç baştan sona oturup seyredememiştim. Böyle uzun sezonlu dizileri arka arkaya izleyince, insan da sanki onlar sizin de arkadaşlarınızmış, hep beraber bir yerlere gidip geziyormuşsunuz hissi uyanıyor. Hani sokakta Carrie'yi görüp bağırsam, "aaaa canıııım naaaber, alışverişe gidiyorum; sen de benle gel" diyecekmiş gibi geliyor :) Ya ne güzel alışmıştım da ben onların kız muhabbetlerine, dedikodularını dinlemeye. Şimdi bitti bütün bölümleri, kaldım öylece.
Sopranos bitince de böyle olmuştu. Onların da aile yemeklerine katılasım gelmişti bir müddet. Ama Sopranos tekin değil tabii, mazallah yemek niyetiyle gidip, kim vurduya gitmek de var. Mafya ile şaka olmaz. Ayrıca o dizide gözüken her kadının 5cm uzunluğunda kırmızı boyalı cadı tırnağı uzatmış olması ön şartını düşünecek olursak, yemek öncesi uğraş dur. Değmez:P
Ama olur da Tony kapımı çalar, başım dertte; şuracıkta saklanayım FBI'dan derse, başımın üzerinde yeri var:P

Neyse boş durmayıp, cips ve kola ikilimi hazırlayayım, sıradaki eski yeni dizim gelsin.

Cornflake Girl (Away) "yeni 'f.r.i.e.n.d.s' lerimle tanışmaya gittim, geliyorum."

9 yorum:

  1. öyle özendim ki şu an sana anlatamam.
    çalışmam gereken bi ton sınav varken bütün gün oturup dizi izleme hayallerim sadece üç ay kadar uzakta.
    ah ne mesudum.

    YanıtlaSil
  2. 'Avatar'ı da öneririm. Tabi diğerleriyle pek aynı kulvarda sayılmaz ama :D

    YanıtlaSil
  3. sevgili jolene, sayılı gün çabuk geçer :P hem yaza kadar ne güzel birikir bölümler, hepsini bir arada izlersin (evt polyanna günümdeyim)

    sevgili turumcu, avatar'a ben nedense çok ısınamadım, dünyayı takım ruhu halinde kötülüklerden koruyalım misyonu sanki sadece transformerslara ait olmalı gibi geliyo :D

    YanıtlaSil
  4. merhaba, bloğuna ilk kez geliyorum ve saat gecenin biri.. ilk okuduğum yazına da bir yorum bırakayım istedim.

    dizi seyredecek adam değilim derdim ama

    prison break
    lost
    ozz

    dizileri "büyük lokma ye büyük konuşma" demenin ne anlama geldiğini gösterdi... bu üçünü tavsiye ederim... (ki büyük bir ihtimalle izlemişsinizdir de hani konuya bakan yoruma da bakarsa başkaları ne önermiş diye bir iki tane güzel bir şey olsun arada :) )

    YanıtlaSil
  5. ozz izlememiştim. Hemen izlenmesi gerekenler listesine bir madde daha ekliyorum, teşekkürler önerin için : )

    YanıtlaSil
  6. friends'i dizi izlemeye karşı olan, hele amerikan dizisi diyince kaçan ortak bi arkadaşımız bile izlemişken senin bu kadar sene izlememiş olman zaten başlı başına ayıp. bitince aynı "aa bitti kaldım böyle, nerdesiniz lan geri gelin" hissi yaşicaksın ama onun bitmesi daha zaman alır. çok uzun boylu bi arkadaşım bridget jones kitaplarını okuduktan sonra bidget jones'u en yakın arkadaşı sanıp "napıcam şimdi? en iyisi bridget'e soriyim" gibi bi hissiyat içine girdiğinden bahsetmişti tee seneler önce.

    YanıtlaSil
  7. bahsettiğin uzun boylu arkadaş,o dönem daha entrikanın kitabını yazmamıştı sanırsam:P bridget jones ona sorsun be pehey : )

    YanıtlaSil
  8. Aaaahhh cornflakes, en bastan 6 sezonun 6sini birden izliycem yine gaza geldim!! 5 cayina gittim geliyorum iyiymis :) Carrieninki de "I'm shoe shopping. Pls leave a msg"di galiba :)
    Friends'in mudavimi olucaksinnn!

    YanıtlaSil
  9. ben de biraz zaman geçsin, tekrardan izlemek istiyorum valla. Friends'in müdavimi olma yolunda da emin adımlarla ilerlemekteyim

    YanıtlaSil